Наджи Шенсой: Монтана да не се окажат в ролята на Буридановото магаре

Наджи Шенсой, снимка: ОФК "Пирин"

Наджи Шенсой бе лаконичен в днешната си редовна пресконференция преди очертаващия се финал за орлетата срещу Монтана утре. Пиринци гостуват с две точки преднина на борещия се да не играе бараж тим от Северозапада, като до края на първенството остават два кръга. 

„Психологическото предимство преди мача е на наша страна. Имаме две точки преднина, които си тежат. Призовавам домакините да се концентрират върху мача за купата на България с ЦСКА, като им и пожелавам да спечелят турнира. Да не се окажат в ролята на Буридановото магаре и накрая да загубят и двата мача“, шеговито обясни Шенсой.

Зелените нямат проблеми с наказани състезатели, като единствено лека травма на Николов в последното занимание притеснява щаба, но се очаква той да е на линия. Отпадат контузените Младенов и Бергонси. 

Орлетата заминават днес на лагер в Монтана, като преди това ще проведат една тренировка на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. 

Пиринци са смятани за аутсайдери и в този двубой, след като световната букмейкърска къща Sportingbet подава коефицент от 2.90 за победа на гостите, докато за Монтана е определен на 2.35, а равенството ще се котира на 3.00. 

Пирин и Монтана излизат на терена утре от 18:00 на стадион "Огоста". Двубоят ще бъде предаван пряко по Диема Спорт. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK