Управителят на ВиК-Благоевград, Росица Димитрова: Честит Световен ден на водата!

Инж. Росица Димитрова, снимка: ВиК-Благоевград

Темата през 2021 г. е „Ценим водата“

Всяка година на 22 март под егидата на ООН празнуваме Световния ден на водата. Темата през 2021 г. е „Ценим водата“ и поставя акцент върху стойността на водата и какво означава тя за нас.

За всички нас, работещите във „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград, 22 март – Световният ден на водата, е празник.

Празник, който обединява професионалните и лични усилия на работниците, специалистите, консултантите и служителите в дружеството в опазването на този така значим природен ресурс.

На Световния ден на водата „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград, Музеят на водата и БНР Радио Благоевград посветиха и организираха Национален ученически конкурс за рисунка, есе, стихотворение и разказ на тема „ С отношение към всяка капка“, чийто резултати ще обявим днес на официалните страници на организаторите.

С изключителна радост като управител на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград, споделям поредната успешна и благотворна инициатива на дружеството, която мотивира стотици деца от цялата страна да творят по темата за водата.

Стотици деца от Благоевград, Русе, Пловдив, Казанлък, Кърджали, от детски градини и училища от цялата страна ни изпратиха своите великолепни творби, посветени на водата.

„Чистата, питейната вода - скъпоценен и незаменим ресурс е тя“, казва в свое стихотворение 10-годишната Петя Димитрова от Русе и добавя, че е „извор на живота и на красотата на Земята.“

Юлия Белемезова, 4 клас от Благоевград, мечтае да се превърне във „водна фея“, за да напои земята „Толкова е жадна планетата ни голяма, че всяка капка е откъсната сякаш от моето сърце!“.

Благодаря на всички деца, които ни докоснаха със своите чисти, искрени и талантливи послания!

Благодаря на всички колеги от бранша, които работят с отношение към всяка капка!

Благодаря на всички наши клиенти-потребители, които оценяват и пестят чистата питейна вода!

ЧЕСТИТ 22 МАРТ - СВЕТОВНИЯТ ДЕН НА ВОДАТА!

 

Инж. Росица Димитрова,

Управител на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK