Над 25 000 „армейци“ отпразнуваха 70-годишния юбилей на ЦСКА

Снимка: БГНЕС

Близо 25 000 фенове на ЦСКА отпразнуваха 70-ата годишнина на своя клуб на Националния стадион „Васил Левски“, предаде репортер на БГНЕС.

Празненствата по случай юбилея продължиха през целия ден, а кулминацията бе малко преди началото на шампионатния сблъсък с Лудогорец от 33-ия кръг на Първа лига.

Точно в 18.00 часа на Националния стадион стартира основната част от тържествената програма, в която се включиха и Военновъздушните сили на България.

Парашутисти скочиха на терена, носейки всяка една от 15-те емблеми на клуба през тези 70 години. За страхотната атмосфера на стадиона допринесоха и изпълненията на 100 каба гайди.

Повече от 400 величия на „червения клуб“ пък бяха отличени със специални плакети за своя принос към развитието на различните видове спорт.

Иначе празненствата по случай юбилея започнаха още от сутринта, като по-рано днес в Борисовата градина се проведоха множество инициативи, сред които демонстративен турнир по минифутбол, в който взеха участие някой от най-изявените футболисти на ЦСКА.

Освен турнира, пред Армията имаше и демонстрации по баскетбол, волейбол, шахмат, бокс, джудо, спортна гимнастика и други. /БГНЕС

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK