Възстановяват пътя Дяково - Кременик

Снимка: Infomreja.bg, архив
216 000 лева са отпуснати с решение на Министерски съвет на община Дупница за възстановяване на пътя между Дяково и Кременик. През зимата на 2015 година, около 20 метра улично платно се свлече и на практика село Кременик рискуваше да остане без връзка.
 
От Община Дупница на няколко пъти бяха искали пари за възстановяване на пътя по "Бедствия и аварии", но досега нямаше положителен резултат. Преминаването на моторни превозна средства става през частен имот, защото пътят е изцяло разрушен.
 
Преди два месеца, в Дупница бе вътрешният министър Валентин Радев, който заедно с кмета на Дупница инж.Методи Чимев посетиха на място пропадналия път. Тогава Радев пое ангажимент да изпрати комисия, която да прецени и в максимално кратки срокове да се вземе решение.
 
"Доволен съм, разбира се, че сагата е на път да приключи. Писмото пристигна вчера при мен с положителния отговор и веднага съм възложил да се започне подготовка на документите за обявяване на обществена поръчка по избор на изпълнител", заяви инж. Чимев.
 
 
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK