Деца за пример! Събраха близо 3 хил. лв. на благотворителен концерт в Кюстендил

Снимки: Infomreja.bg

Деца за пример! Само така могат да се определят организаторите и всички участници в Благотворителния концерт, чиято цел бе събирането на средства за лечението на Тони Костов.

Грандиозната проява се проведе в Общинския драматичен театър, където всеки един от участниците имаше възможността да се представи с талант.

Пред препълнена зала с прекрасни изпълнения се отличиха Кристиян Янкулов, Рафаел Пашамов, театър на сенките, театралната школа към ОДК, клуб по художествена гимнастика ,,Олимпик”, Групата по фрийрън към СК „Евротрамп“, бийт бокс и др.

Благодарение на прекрасните деца от продажбата на билети беше събрана далеч не скромната сума от около 3000 лв. в помощ на Тони Костов.

„Тони е много добро и искрено момче. Благодарим на всички, които сте тук и сте готови да му помогнете. Смятам, че ни трябва ЧОВЕЦИ и добри хора. Именно за това сме тук, за да помажем, че имаме нужда от него“, заяви пред многобройната публика Кристиян Янкулов.

Малките грации от Спортен клуб „Олимпик“ се представиха с изключителни съчетания, а за завършек отправиха призив с надпис „Да помогнем на Тони“.

По традиция концертът завърши с излизане на всички участници в благотворителната проява, които бяха дълго аплодирани от многобройната публика в Общинския театър.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK