Над 200 играчи на турнира по футбол на ГЕРБ, кандидат-кметът д-р Атанас Камбитов със заявка „Ще победим опонентите с феърплей!”

снимки: ГЕРБ - Благоевград

„Здрав дух в здраво тяло” – под това мото стартира двудневният футболен турнир, организиран от ПП ГЕРБ, в който се състезават 20 отбора. В тима на „ГЕРБ Национали” ритат кандидатите за общински съветници Йордан Андонов, Йордан Миленков, Светлин Бонев и Юрий Воев, а капитанската лента е привилегия на кандидат-кмета д-р Атанас Камбитов, който играе с номер 9 – знакът на футболната легенда от Благоевград Димитър Бербатов. Майката на българския талант Маргарита Бербатова също беше на скамейките, за да подкрепя отбора на ГЕРБ.

„Радвам се и благодаря, че толкова много хора подкрепиха инициативата ни. Това означава едно – спортът има традиции в Благоевград! Спортът е здраве, дисциплина, начин на живот. Той е и политика, уникална политика, която не разделя, а обединява. И както в спорта побеждава най-добрият, така ние ще победим опонентите, но с феърплей”, коментира кандидатът за кмет д-р Атанас Камбитов.

Кандидатът за общински съветник Светлин Бонев, бивш футболен състезател, подчерта правилната посока в политиката на правителството по отношение на спорта и заяви: „За всички е видно, че правителството помага на спорта - скорошен пример е изграждането на новата зала в София, а в Благоевград до броени дни стартира реконструкцията на лекоатлетическата писта в Спортния интернат по проект на Министерството на физическото възпитание и спорта. Това са все инициативи, които ще спомогнат за развитието на спорта в нашия град и в България като цяло.”

В първия си мач, „ГЕРБ Национален” направи реми с отбора на Рилци. Срещите са с продължителност половин час, играе се на принципа всеки срещу всеки, като съставът на отборите е 5+1 състезатели. На терена има професионални съдийски екипи, които ще свирят мачовете до финала на турнира, който приключва в неделя на обяд.

ГЕРБ продължава с инициативите в грижа за здравето чрез спорт с кръгла маса „Спортно училище – социално-икономически ефект за обществото и града”, която ще се проведе на 10 октомври от 11.00 ч. в Младежкия дом.

 

КОМЕНТАРИ

ужас10:34 - 15.10.2011
Да сметнем сега КОЛКО ДЪРЖАВНИ ПАРИ ИЗХАРЧИХА герб С ТАЗИ КАМПАНИЯ!!!! А УЖ ГРАДЕЛИ БЪЛГАРИЯ! ПО СКОРО КРАДАТ БЪЛГАРИЯ!!! ВЪЗМУТЕНА СЪМ! КАК ПОСЛЕ ДА ПЛАЩАШ ДАНЪЦИТЕ НА ТАЯ ДЪРЖАВЕА,КАТО ОТИВАТ В ДЖОБЧЕТАТА НА ТЕЯ МУТРИ! А гласувах за герб на предишните избори..... НИКОГА ПОВЕЧЕ ТАЗИ ГРЕШКА!!!
Petur15:18 - 13.10.2011
Podkrepqm GERB ,za6toto sa pravilniq izbor
geri15:16 - 13.10.2011
podkrepqm Kambitov ,za6toto zaslugava:)
ivan15:14 - 13.10.2011
buletina №2,podkrepqm vi

FACEBOOK