Над 200 деца с незабравима ваканция в клубовете за летни занимания в Гоце Делчев

Снимки: Община Гоце Делчев

Повече от 200 деца от Гоце Делчев преживяха незабравими ваканционни дни през месеците юли и август. С наближаването на първия учебен ден приключва и лятната програма, инициирана от Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в община Гоце Делчев - „Ваканция 2015”.

Идеята на комисията за създаване на различните клубове за летни занимания на подрастващите с полезни и интересни за тях дейности се оказа изключително успешна инициатива, в която се включиха над 200 деца. 

Целта на програмата е да създава интерактивно, творческо и градивно пространство за децата, чрез което те да се включат в разнообразни и поучителни дейности, да развиват уменията си, да прекарват повече време навън сред природата, да бъдат по-активни и по-добри.

Инициативата на Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към община Гоце Делчев доби голяма популярност и бе приета много позитивно и от децата, и от родителите, което задължава организаторите да продължат грижата си за подрастващите и усилията да развиват талантите им. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK