Съдят 57-годишен петричанин за блудство със 7-годишно дете

Снимка: Infomreja.bg, архив

Районната прокуратура в Петрич е предала на съд обвиняемия С.С. (на 57 години) за блудствени действия със седемгодишно момиче.

Обвиняемият С. живеел със съпругата си и семейството на дъщеря си в гр. Петрич в двуетажна къща с избено помещение. Една от внучките му била в приятелски отношения със съседското седемгодишно момиче – Анна-Мария. Децата ежедневно се виждали, играели заедно.

На 16.06.2018 г. Анна-Мария, която била в лятна ваканция след завършен с отличие първи клас, отново играела с приятелката си, основно в двора на къщата на обвиняемия С.С. Той също се намирал там, като пиел алкохол от 11 ч.

Около 14 ч. мъжът взел няколко царевични кочана и ги дал на внучката си, за да отиде и ги нарони на отглежданите зад къщата кокошки, което детето изпълнило. Използвайки, че вече е останал насаме с малолетната Анна-Мария, той пренесъл детето в избеното помещение, съблякъл го, след което извършил блудствени действия спрямо него без съвкупление.

Междувременно внучката на обвиняемия С. се върнала и се насочила към прозореца на избеното помещение, където станала свидетел на случващото между нейния дядо и приятелката й, плачеща със свалени дрехи.

Пострадалата Анна-Мария също я видяла и й махнала с ръка, след което по най-бързия начин изтичала към дома си, където разказала на майка си какво й е направил „дядо С“.

Бил подаден сигнал в РУ на МВР – Петрич, а малолетното момиче било прегледано от лекар, който констатирал одрасквания със зачервявания по интимните й части.

Пред разследващия орган обвиняемият С.С. категорично не се признал за виновен, дал кратки обяснения, като заявил, че близките му „скалъпили“, че е извършил престъпление.

Предстои делото да продължи в съда.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK