Цветанов в Разлог: Красимир Герчев е един от най-успешните кметове на ГЕРБ

Снимки: ГЕРБ

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов проведе среща с общинското ръководство на ГЕРБ-Разлог и с кмета на града Красимир Герчев. На събитието присъстваха още народният представител от ГЕРБ-Благоевград и областен координатор на партията Даниела Савеклиева, както и депутатите от ГЕРБ Александър Мацурев, Георги Динев, д-р Емил Тончев и Стефан Апостолов.

„Обстановката днес в България е много по-добра, отколкото беше през 2014 г. след управлението на БСП. Сега можем да се похвалим и с успешно приключване на председателството на България на Съвета на Европейския съюз“, заяви Цветанов по време на срещата. Той отбеляза, че доверието към ГЕРБ се е запазило и продължава да расте, защото партията изпълнява предизборните си обещания, а правителството на Бойко Борисов се е доказало като надежден и предвидим партньор на международната сцена. Цветан Цветанов коментира, че е важно партийните структури по различните населени места да водят диалог с хората за успешните политики, които ГЕРБ успява да реализира на местно и национално ниво.

Заместник-председателят на ГЕРБ подчерта, че кметът на Разлог Красимир Герчев е един от най-успешните кметове на ГЕРБ, който работи в добър синхрон с общинското ръководство. „Даваме висока оценка за работата на Красимир Герчев и е съвсем закономерно да смятаме, че ще продължи и следващ мандат“, съобщи Цветанов. По думите му ежедневните контакти на народните представители на ГЕРБ от Благоевградска област с местната власт помагат за решаването на проблемите от дневния ред на обществото.

По време на срещата в Разлог oбластният координатор на ГЕРБ – Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева представи новото общинско ръководство.  За общински ръководител е избрана д-р Мария Копанарова, а за секретар Петър Попов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK