Над 1000 гости поздравиха най-новата семейна двойка на Вълкосел - Жулиана Карамфилова и д-р Ибрахим Мусов (СНИМКИ)

Снимки: Infomreja.bg

Повече от 1000 гости от целия Гоцеделчевски регион и половин Европа в събота на голяма и стилна сватба вдигнаха горещи наздравици за новото семейство на сатовчанското село Вълкосел - Жулиана Карамфилова и любящия й съпруг д-р Ибрахим Мусов.

Многобройните сватбари едва се побраха в големия ресторант и наетото за целта второ заведение в селото. Те бяха посрещнати на две смени. 

Гражданския си брак младата двойка сключи в ресторанта пред гостите, които със сълзи на очи се радваха на любовта им, благодарение на която двамата влюбени стигнаха до бракосъчетанието си след 6-годишно приятелство.

Сред най-щастливите хора на голямото сватбено тържество на чаровната Жулиана и любимия й д-р Ибрахим Мусов бяха техните родители, на младоженеца - семейство Мусови, многоуважавано от жителите на село Вълкосел, и на булката - Вергиния и Борислав Карамфилови, бабата Васка и всички останали от големия им род. 

Двете вълкоселски фамилии сроди трайно и завинаги любовта на прекрасните младоженци Жулиана Карамфилова, която след броени месеци ще бъде дипломиран магистър фармацевт, и вече завършилия дентална медицина д-р Ибрахим Мусов, който има и свой частен кабинет в родното си село Вълкосел. 

Бащата на красивата булка - Борислав Карамфилов, пристигна специално за сватбата на дъщеря си от далечен Лондон, където е един от основните ръководители на строителството на метрото. От 14 години той е в чужбина. Работил е в Чехия, Испания, Португалия, като последно се е установил в Англия.

По сметката на дъщеря си по случай сватбата той внесе 5 000 лева и й направи много подаръци и безброй бащински жестове за най-големия ден в живота й. Бабата на Жулиана - Васка Карамфилова, която също години наред е била на работа в Гърция, внесе по сметката на любимата си внучка 1000 лева, а свекърът, свекървата, сестрата и роднините на младоженеца отрупаха булката със злато, много внимание и любов, което предвещава, че младото семейство ще живее в разбирателство и сговор с най-близките си хора - родителите и роднините си. 

За сватбата на чаровната Жулиана във Вълкосел специално пристигнаха нейни състудентки, които бяха една от най-веселата и емоционална компания. 

Гости от съседните на Вълкосел села - Боголин, Крибул, Абланица, Сатовча и други, и от половин Европа - Гърция, Португалия, Испания, Англия и други държави, през целия сватбен ден вдигаха горещи наздравици за щастието и благополучието на на младото семейство. 

Най-добрият оркестър на Панчо Иванов с невероятната певица Емилия Широва близо 12 часа неуморно веселиха сватбарите с най-добрите си изпълнения и пожелания към младоженците, техните родители, роднини, приятели от близо и далеч и съселяни. 

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ОТ СВАТБЕНОТО ТЪРЖЕСТВО

 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK