Националният отбор замина за Лисабон за участие в европейското по карате

Габриела Горанова и сенсей Русалинов на награждаването на Община Плевен 2013 г., снимка: Ани Антонова

 

ОТ РУБРИКАТА "СТАНИ АВТОР"

От 7-и до 9-и февруари в град Лисабон, Португалия, ще се проведе 41-во Европейско първенство по карате за старша възраст девойки, младежи, жени и мъже до 21 години.

Организатори и домакини на първенството са Португалската национална карате федерация и Европейската карате федерация, според чиито норми и правила ще бъде проведено и самото първенство.

Българският национален отбор отпътува с пълен състав, като официалната делегация ще се води от Русалин Русалинов – вицепрезидент на Българската национална федерация по карате /БНФК/ и председател на УС на плевенския Клуб по бойни изкуства „Петромакс”.

В националния отбор от плевенската карате школа е включена и възпитаничката на Спортно Училище „Георги Бенковски”- Плевен и състезател на КБИ „Петромакс” – Габриела Горанова.

Горанова бе отличена на 3-о място като най-перспективен млад състезател до 18 години в номинациите на Община Плевен за спортисти на 2013 г.

През свободното си време е помощник-инструктор на начинаещата група на клуба в зала "Спартак" - Плевен. Горанова ще участва в дисциплина кумите индивидуално в категория до 54 кг. - старша възраст, кадети и кумите отборно.

Успех Габриела!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK