Националният консултант по ендокринология, акад. проф. д-р Ивона Даскалова, пристига с екипа си в Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg, архив

По идея на младата лекарка д-р Румяна Хаджиева – специалист ендокринолог, на 9-и март (събота) хората от Гоце Делчев и региона, които имат ендокринологични проблеми, могат да бъдат прегледани от националния консултант акад. проф. д-р Даскалова, от гл. ас. д.м.н. Цветелина Тотомирова, д.м.н. Мила Арнаудова, д-р Марияна Михайлова Йончева и д-р Румяна Хаджиева.

Прегледите ще се извършват в Медицински център 1 (поликлиниката) от 9.00 до 14.30 часа. В лабораторията на Медицинския център  ще се правят измервания, а в кабинета по рехабилитация – ехография на щитовидната жлеза. Желаещите да се възползват от предоставената възможност трябва да се запишат на личния телефон на д-р Хаджиева – 0895 73 99 24.

За страдащите от диабет ще бъдат много полезни лекциите, които специалистите от Клиниката по ендокринология и болести на обмяната към Военномедицинска академия – София, ще изнесат от 15.30 часа в Дома на науката и техниката ( бившето НТС;  улица „Бяло море“ № 12 А ).

Доктор Румяна Хаджиева работи във Вътрешно отделение на МБАЛ „Иван Скендеров“ от началото на тази година, но вече има много идеи, с които да помогне на болните от своя роден край. Нейните наблюдения са, че хората тук имат нужда от профилактика и здравна просвета.

„Във Военномедицинската академия, в която специализирах, имах възможност да се срещам с много пациенти и ми ставаше болно, когато виждах, че хората от нашия регион не знаят важни за лечението си неща“ – сподели за ИНФОМРЕЖА д-р Хаджиева. Току-що започнала работа, тя кани специалистите, от които се е учила, да помогнат на местните  хора.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK