Благотворителен базар „За да има щастие в детските очи“ организират на 1-ви юни в Дупница

Снимка: Infomreja.bg, архив

Благотворителен базар „За да има щастие в детските очи“, организиран от ГУМ-Дупница ЕООД съвместно с Община Дупница, ще има на 1-ви юни по случай Деня на детето.

Ръководството на най-големия магазин в града предоставя безвъзмездно щандове за продажба на изработени от децата произведения, които ще бъдат изложени и продавани, като всеки може да си закупи след 16.00 часа на втория етаж в сградата на ГУМ. Както и на предишния базар, цените са символични.

Децата от детска градина "Зора" ще продадат своите изделия, като събраните средства ще бъдат за закупуване на пързалка в двора на филиала. Постоянни детски ясли „Пролет“ в продължение на предишния базар събират средства за закупуване на нови столчета, за да бъде обновена детската занималня.

Центърът за обществена подкрепа ще участва в продължение на каузата за събиране на средства за децата от Център за настаняване от семеен тип за изработване на детска занималня на открито в двора. ДГ „Мечта“ ще събират пари за закупуване на тенти и чадъри за двора, ДГ“ Слънце“ - за подобряване състоянието на спалната зона в градината, а ДГ “Радост”, село Яхиново, ще участва за събиране на средства за народни носии и тенти за двора.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK