"Национална съпротива" с нов политически проект

Снимка: "Национална съпротива"

"Национална съпротива" започва нов политически проект. От националистическата организация вече са избрали и име на партията, която ще се нарича "Независимост".

"Именно това липсва на нашата държава в последните 74 години. Поставяме си за цел да водим борба за една национално могъща, независима, обединена и социално справедлива България!", поясниха представители на "Национална съпротива".

Според тях е време национализмът да се представлява от националисти, а не от "актьорите, играещи само ролята на такива, които всъщност са най-големите крепители на статуквото".

"В България всички партии обслужват чужди интереси. Едни обслужват интересите на САЩ и Европейския съюз, други пламенно защитават интересите на Русия, трети са открито турски партии, ала общото между всички е това, че са вредни за България! 

Време е тези, които направиха от националното предателство държавна политика, да си платят! Време е българинът да бъде защитен в собствената си държава! Време е да подсигурим съществуването на българските деца! Време е за "Независимост", се казва в официална позиия на "Национална съпротива".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK