Националите подариха на премиера волейболна топка с автографи

Снимка: Пресслужба

Премиерът Бойко Борисов посети националния отбор на България преди тренировката в Двореца на културата и спорта във Варна, за да пожелае лично успех на „лъвовете“ в битките от световното първенство по волейбол за мъже, на което страната ни е домакин заедно с Италия. Той пристигна при националите заедно с министъра на младежта и спорта Красен Кралев.

„Дойдохме тук, за да пожелаем успех на нашите национали, заради които се пълнят залите в България. Отделихме време, за да засвидетелстваме подкрепа за родните волейболисти“, заяви премиерът, влизайки в залата. Той се ръкува лично с всеки от националите и хората от щаба.
Селекционерът Пламен Константинов подари на министър-председателя топка с автографите на всички национали. Капитанът Виктор Йосифов връчи на Бойко Борисов талисмана на световното първенство Volly и благодари от името на отбора за подкрепата и възможността най-престижният волейболен форум да се проведе в България. Националите подариха талисмана на световното и на спортния министър Красен Кралев.

„Имайте предвид, че ви гледат децата - ставате символи и пример за подражание и сте изключително важни“, обърна се Бойко Борисов към волейболните национали. А след това подчерта изключително важния период за българския спорт – и за запалването на бъдещи шампиони, и за имиджа на страната ни по света: „В момента правим три световни първенства едновременно - по волейбол, художествена гимнастика и гребане.“

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK