Началникът на РИО-Благоевград Ивайло Златанов награди отборите първенци в VII Футболен турнир в Гърмен

Ивайло Златанов връчи статуетката на отбора първенец - СОУ-Брезница, снимки: СОУ "Св. св. Кирил и Методий" - с. Гърмен

Статуетки, флагове и подаръци раздаде навръх християнския празник Благовещение на спортната площадка в СОУ "Св. св. Кирил и Методий" - с. Гърмен началникът на Регионалния инспекторат по образованието Ивайло Златанов. 

Той бе гост на Седмия футболен турнир, който се провежда всяка година от гърменското училище. 

Спортното събитие откри директорът на СОУ "Св. св. Кирил и Методий" Стоян Стругов, а образователният шеф Ивайло Златанов поздрави отборите участници в турнира и им пожела успех.

Традиционното спортно събитие премина под надслов "Не на наркотиците! Да на спорта!". Сред гостите на турнира бяха и директорите на гимназията в село Кочан - Гълъб Чаушев, на Слащен - Недко Хаджиев, на Рибново - Манчо Джуркин, помощник-директорът на СОУ - Хаджидимово Петър Воденов и директорът на ПГМСС "Пейо Яворов" в Гоце Делчев Ангел Живков.

На състезателния терен за първото място се бореха отбори от средните училища в региона, които бяха подкрепяни бурно от многобройната и емоционална публика, която геройски издържа на студа и остана вярна на своите любимци до края. 

След оспорваната битка на първо място се класира отборът на СОУ - Брезница, второто място завоюва отборът домакин - СОУ - Гърмен, а на трето остана тимът на ПГМСС-Гоце Делчев. 

 

Отборът първенец в турнира от СОУ-Брезница
Директорите на училищата заедно с началника им Ивайло Златанов станаха свидетели на красив младежки футбол на 7-ия турнир на гърменската гимназия
Статуетката за домакините, които се класираха втори

КОМЕНТАРИ

Другият Ангел10:20 - 27.03.2016
До "вечният" Златанов на снимките винаги е и неговия дупелизец Ангел Живков... Тези двамата направиха така че училището в Брезница, което сега награждават да бъде зтворено преди няколко години за 4 месеца, само и само Ангелчо да стане директор там!!! Номерът не мина, но той пак лиже д..то на Златанов инак ще го махнат и от Селското...Ангеле, върни си се пазач на дискотеката в Хаджидимово, за където образованието ти е едивствено достатъчно!
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK