Набират 12-членен екип за Дневния център за възрастни хора с увреждания в Дупница

Снимка: Infomreja.bg, архив

Община Дупница обяви 12 свободни работни места по проект „Дневен център за възрастни хора с увреждания – шанс за активно включване”.

Със заповед на кмета на Община Дупница инж. Методи Чимев ще бъде направен подбор на екип, който ще обгрижва през деня възрастни хора в центъра.

Новата социална институция в града се помещава в старата поликлиника и предстои да бъде открита.

Свободните позиции са за директор, социален работник, медицинска сестра, рехабилитатор, арт терапевт, трудотерапевт, психолог и 5-ма санитари.

Екипът за работа в Дневния център за възрастни хора с увреждания се назначава на трудови договори на базата на необходимите квалификация и опит, така че да изпълнява заложените в проекта дейности.

Документите се подават в деловодството на Общината и включват: заявление - по образец, документ за самоличност (за справка), автобиография, документ за придобита образователна степен и съотносимост за съответната длъжност квалификация, декларация за трудова заетост (ако е приложимо) - образец, служебна бележка от учебно заведение (ако кандидатът учи), пенсионно разпореждане (само за кандидат, който е придобил право на професионална пенсия за ранно пенсиониране и е в трудоспособна възраст), декларация за съгласие за предоставяне  и ползване на лични данни – образец и декларация за съдимост и здравословно състояние – образец. 

Крайният срок за подаване на документите е 18.07.2017 г. включително до 17:30 ч. Одобрените по документи ще бъдат поканени на последния етап по избор на персонал - събеседване. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK