ВСС отличи съдия Галина Мухтийска от Окръжен съд – Кюстендил

Снимки: Infomreja.bg

Тя получи личен почетен знак първа степен - златен, както и бурни аплодисменти от колегите си

Съдия Галина Драганова Мухтийска от Окръжен съд-Кюстендил, бе отличена от ВСС с най-високото отличие в съдебната власт - „личен почетен знак първа степен – златен“, както и с парична награда в размер на 1000 лева.

Решението на ВСС е по предложение на Мирослав Начев – и. ф. административен ръководител – председател на Окръжен съд – Кюстендил.

Съдия Мухтийска има над 40 години юридически стаж. Работи като съдия от 1983 година до настоящия момент, като ВСС гласува за освобождаването й от длъжност, считано от 12.01.2020 година, поради навършване на необходимата възраст за пенсиониране.

За времето от 1994 до 2010 година, съдия Галина Мухтийска е била заместник административен ръководител на Окръжен съд-Кюстендил. Разглежда граждански, търговски дела, както и дела по несъстоятелност.

Съдия Галина Мухтийска днес влезе за последен път в съдебната зала и на излизане бе посрещната с аплодисменти от колектива на Окръжен съд – Кюстендил. Тя получи букет с цветя от председателя на съда Мирослав Начев, с пожелания за здраве и успехи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK