На стилно тържество магистратите от Окръжен съд – Кюстендил, изпратиха в пенсия съдия Красимир Бамбов

Снимки: КОС - Кюстендил

В Окръжен съд - Кюстендил, се състоя мило тържество по случай пенсионирането на господин Красимир Бамбов, дългогодишен съдия и председател на съда.

С думи на благодарност и уважение за колегиалното отношение и проявения професионализъм, за всеотдайната му дейност за издигане престижа на съда и изграждането на Окръжен съд -  Кюстендил, като ефективна правораздавателна институция към него се обърна настоящият председател съдия Мирослав Начев.

От името на целия колектив му пожела дълголетие и здраве, спокойствие и осъществяване на всички отложени мечти в живота.

Целият трудов стаж на съдия Красимир Бамбов е преминал в съдебната система, като съдебен изпълнител, съдия и заместник-председател на Районен съд – Дупница.

След 01.07.1992 г. е съдия в Окръжен съд – Кюстендил. Заемал е длъжността „административен ръководител – председател“ и има принос за функционирането на съда като независима институция, осъществяваща качествено правосъдие.

Сочи се безукорното му изпълнение на служебните задължения и изградения авторитет сред магистратите и съдебните служители.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK