Лятната превантивна програма „Аз избирам доброто“ в Гоце Делчев бе официално закрита

Снимки: Община Гоце Делчев

Лятната превантивна програма "Аз избирам доброто!", организирана от Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в община Гоце Делчев, днес бе официално закрита.

На закриването присъстваха най-активните участници в програмата, ръководителите на 13-те клуба, доброволци, партньори и спонсори, подпомогнали реализирането на летните занимания, както и много родители.

Заместник-кметът на община Гоце Делчев Саид Иброш изрази задоволството си от големия интерес към клубовете и отговорното отношение на всички участници в програмата. Той бе категоричен, че лятната програма, която сега се проведе за шеста поредна година, ще продължи да се реализира и занапред.

Секретарят на Общинската комисия Анета Георгиева благодари на участниците и ръководителите на клубовете за тяхното сериозно отношение. В 13-те клуба по интереси тази година се включиха над 350 деца и се проведоха над 120 различни занимания.

Ръководителите на клубовете, партньорите, доброволците и най-активните участници в програмата, получиха специални грамоти и подаръци, които им връчи заместник-кметът Саид Иброш.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK