На повторни търгове със занижени цени отдават под наем части от спортната зала "Неврокоп Арена" в Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg, архив

Провеждане на повторни търгове със занижени наемни цени на обособени часто от спортната зала "Неврокоп Арена" гласуваха общинските съветници от Гоце Делечев на вчерашната си сесия.

Това ще бъде последният опит на Община Гоце Делчев да намери коректни стопани на хотелския комплекс, ресторанта и фитнес залата в "Неврокоп Арена", след като на първия търг кандидатите за наематели не се явили.

Ако и при повторните търгове, които ще са с по-ниски цени, не се появят мераклии да наемат апетната търговска част от залата, стопанисването и на трите обекта - хотелска част, фитнес зала и ресторант, ще поеме Община Гоце Делчев, стана ясно още на сесията на местния парламент.

Според новите условия, с 1000 лева се занижава първоначалният месечен наем за хотелската част. При повторния търг първоначалната тръжна цена за същия обект ще бъде 2 000 лева без ДДС.

От 1000 лева месечен наем при първия търг, цената за ресторанта в спортната зала при повторното наддаване ще бъде с 200 лева по-ниска, а именно - 800 лева на месец без ДДС.

С 300 лева по-ниска ще бъде и наемната цена, предложена за фитнес залата на бъдещите й наематели - 1000 лева без ДДС.

Общинските съветници възложиха на кмета Владимир Москов да организира провеждането на повторните публични търгове с явно наддаване за отдаване под наем на обособените търговски части в спортната зала в Гоце Делчев.

Парламентаристите упълномощиха градоначалника и да подпише договорите със спечелилите търговете участници.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK