На грандиозно шоу избраха Мис и Мистър ПМГ – Кюстендил 2015 (СНИМКИ)

снимки: infomreja.bg

На грандиозно шоу в кюстендилския драматичен театър бяха избрани тазгодишните Мис и Мистър Природоматематическа гимназия „Емануил Иванов“ 2015 г.

Организатори на проявата бяха ученици от 11 клас, които и този път решиха да заложат на благотворителна кауза – събирането на средства за операция на седмокласничка, страдаща от рядка болест.

Общо 18 момичета и момчета дефилираха в три кръга по червен килим, като истински звезди.

“За журито се оказа доста труден изборът, но в крайна сметка трябва да има победители“, каза минути преди обявяването на новите Мис и Мистър председателят на журито и директор на театъра Чавдар Ненов.

Така с първото място през тази година се окичиха Александрина Александрова и Мирослав Кирилов. Втори в надпреварата и победители на публиката станаха Никол Джоргова и Боян Антимов, а трети - Магдалена Невенова и Мирослав Сапунджийски.

Всеки един от участниците представи себе си по уникален начин с много танци, песни и настроение. Някои от претендентите бяха подготвили скечове, други - постановки и фокуси.

Гости на събитието, които подравяха публиката през цялото време, бяха звездите от X-фактор Алекс и Влади, „Велбъждданс“, гимнастички от СК „Олимпик“, „VS dance“ и „N'core“.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"
 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK