Млад баща и бивш спортист се нуждае от помощ! Да подадем ръка!

Иван Тодоров, снимка: Личен архив

Необходимите средства за лечението му са 70 000 евро

Младият футболист Иван Венциславов Тодоров се нуждае от помощ, за да пребори за втори път онкологичното си заболяване - злокачествен сарком на костта и меките тъкани.

През 2018 г. Иван претърпява серия тежки операции и химиотерапия и успява да се възстанови. Наскоро обаче контролните прегледи показват, че има рецидив.

Сега младият баща отново се нуждае от финансова подкрепа, за да се подложи на животоспасяващи операции и терапии. Те ще струват най-малко 70 000 евро, които са непосилни за семейството на Иван.

Ето и историята на Иван Венцислав Тодоров, разказана от самия него в личния му профил във Фейсбук: 

"Здравейте, приятели, близки роднини и настоящи колеги. Вие, които през последните две години сте неипрестанно до мен и ме подкрепяте във всяко начинание. Споделям с вас този неприятен момент от моя живот с огромна тъга и разочарование от това, което ми се случи след последните изследвания, направени в Истанбул.

За съжаление отново имам наличен рецидив на моето онкологично заболяване на меките тъкани т. нар. остеосарком. Не ми стигат думите, за да опиша разочарованието и болката, която чувствам в себе си. 

Бях съкрушен... силно вярвах, а и усещах вътрешно, че този път и особено след всяка среща с всички вас си го потвърждавах, че това, което ще чуя, е че съм здрав и излекуван от тази гад! 

Пиша този статус и в мен напират смесени чувства и емоции, които дори сам не знам как да определя... За последната една година преминах, през операция на крака, която сама по себе си може да се определи само с една дума - ЧУДО. Преживях още две оперативни намеси, чистене на белите дробове (веднъж двустранно и веднъж едностранно, изкарах 4- месечен курс на химиотерапия, които мога да определя само като КОШМАР... и стигнах до дам, че сега отново трябва да се върна отначало и да продължа тази битка!

След проведените разговори с тримата професори, които се грижат за моя рядък случай (повярвайте ми, такъв е) и на база резултатите от изследванията ми, начертахме следния план: Другата седмица операция и чистене на туморното образувание от крака, която е предизвикателство; възтановителен процес ( до месец ) и втора операция на белите дробове (двустранно); назначаване на таргетна терапия чрез медикаменти, с цел спирането на поява на нови рецидиви и разсейки.

Споделям ви всичко това, защото за мен и семейството ми отново предстои битка, в която силно вярвам, че крайният победител ще съм Аз!

Обещавам ви, че ще дам всичко от себе си отново, но без вашата подркепа това би било невъзможно!

ЗА ТОВА СЕ ОБРЪЩАМ ОТНОВО КЪМ ВСИЧКИ ВИ С МОЛБА ЗА ПОМОЩ ЗА НАБИРАНЕТО НА СРЕДСТВАТА, НУЖНИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ТЕЗИ ДВЕ ОПЕРАЦИИ И ПОСЛЕДВАЩО ОНКОЛЕЧЕНИЕ.

СУМАТА, НЕОБХОДИМА ЗА ИЗВЪРШВАНЕТО НА ОПЕРАЦИИТЕ, Е НЕ ПО-МАЛКО ОТ 70 000 € ( По предварително направени и потвърдени сметки от болницата*)

НОМЕРЪТ НА БАНКОВАТА СМЕТКА Е:

Централна кооперативна банка

IBAN: BG86CECB979010B6433100

Титуляр: Иван Венциславов Тодоров

Иван Венциславов Тодоров  https://www.paypal.com/paypalme2/ivantodorovv?fbclid=IwAR2MixNyfFaw8pGKRdQgraKTiIcdAIKaUXn-skJSl3yUbSd1Cho0jd0cEAU

Нека протегнем ръка!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK