На 14. септември ГЕРБ - Гоце Делчев, си избира ново ръководство

Снимка: Infomreja.bg, архив

Изпълнителната комисия на ГЕРБ насрочи за 14. септември провеждането на отчетно изборната конференция в Гоце Делчев, на която ще бъде избрано новото общинско ръководство.

Според устава на партията на конференцията ще бъдат предложени и гласувани новите ръководители, които ще встъпят в длъжност след одобрение и решение на ИК.

Както писа ИНФОМРЕЖА, единствено в община Гоце Делчев бе отложено провеждането на отчетно изборната конференция с месеци от Изпълнителната комисия заради неразбории в общинската структура.

На 18 юни на скандална среща с местния актив на ГЕРБ в Гоце Делчев, в присъствието на заместник-председателя на партията Цветан Цветанов, областния лидер и депутата Даниела Савеклиева и другите народни представители от ГЕРБ в област Благоевград, Александър Мацурев, д-р Емил Тончев и Георги Динев, бе избрано временно ръководство в състав адвокат Костадинка Богданова, Иванка Харизанова, Кръстю Ласков, Георги Найденов,  Николай Джингаров и инж. Ангел Тунчев, което да подготви провеждането на отчетно изборна конференция, на която да бъде предложено и избрано ново ръководство с мандат от 4 години.

Структурата на ГЕРБ в Гоце Делчев остана без ръководен орган веднага след свалянето на имунитета и отстраняването от парламентарната група на ГЕРБ като депутат на бившия вече председател на гоцеделчевската общинска структура Димитър Гамишев, срещу когото се водят съдебни дела.

Дали този път членовете на ГЕРБ - Гоце Делчев, ще предложат компромисни личности за председател и ръководство на общинската структора, които да консолидират отлъчени и оттеглили се по незнайни причини членове и симпатизанти, предстои да разберем на 14. септември.

 

КОМЕНТАРИ

бсп11:38 - 31.08.2018
тунчев, джингаров и харизанова хората на бсп в ръководството
NEVROKOP07:13 - 31.08.2018
кво търси тоя Селянин до Цветанов,нъл е изгонен...
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK