Студенти от Американския университет се изпотрошиха след ПТП край града

Снимка: Infomreja.bg

Студенти от Американския университет в Благоевград пострадаха при ПТП. В колата е имало четирима албански граждани и една украинка. Младежите са на възраст 19-21.

Към 2.15 ч. тази нощ лек автомобил "Шкода", взета под наем и управлявана от 19-годишен албанец, на остър ляв завой излиза от пътя и се спуска по стръмен скат. Борове са спрели колата. Те са попречили на лекия автомобил да се преобърне няколко пъти по ската на дерето.

Инцидентът става на пътя Делвино-Благоевград посока от кръста към града.

И петимата пострадали са настанени в частната болница „Пулс“. Направени са изследвания на скенер. Пострадалите са с натъртвания и охлузвания, а някои от тях и с по-тежки контузии.

Ранени са албанците Роналдо-на 20 г., който остава в ортопедичното отделение с тежка фрактура на рамото, и 20-годишната Клеа. Тя е с фрактура на ръката и таза. Двамата остават за лечение в болницата.

Други пострадали са Клевис и Марио, на 21 и 19 години, и украинката Анастасия-на 21 г. Те са освободени за домашно лечение.

Служители на Второ РУ-Благоевград, са направили проба за алкохол на водача Марио, която е показала 0,25 промила.

Според разказа на младежите един от компанията днес щял да се прибира в родината си затова поискал да види кръста, който се издига над Благоевград. На слизане пред колата им минала лисица или куче и излетели от завоя. 

 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

BOBA00:26 - 21.09.2017
TPEBA...no fox
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK