Хванаха кюстендилец да шофира без книжка в Пернишко

Снимка: Infomreja.bg

Четири бързи производства са започнати през почивните дни в региона

С 1, 86 промила алкохол в кръвта е управлявал автомобила си марка Форд „Ескорт“ 46-годишен жител на пернишкото с. Ярджиловци. Мъжът бил проверен през нощта на 04 юли на пътя срещу спортна зала „Борис Гюдеров“ в областния град. Отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч. с полицейска мярка.

Жител на кюстендилско село е установен да шофира мотоциклет без книжка. На 04 юли около 16, 45 ч. на ул. „Мл. Стоянов“ в гр. Перник е проверен мотоциклет „Хонда“,  управляван от 38-годишен мъж от кюстендилското с. Гирчевци. Органите на реда установили, че мъжът управлява в срока на отнетото му по административен ред свидетелство за правоуправление. Отказал алкохолна проба с техническо средство. Мотоциклетът е иззет и работата по разследване на случая продължава.

38-годишен е задържан за управление на автомобил с концентрация на алкохол в кръвта над 1, 2 промила. Вчера около 15, 15 ч. в гр. Радомир е проверен Опел „Вектра“, шофиран от 38-годишен от радомирското с. Кленовик. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1, 44 промила в издишания въздух. Мъжът отказал кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч. с полицейска заповед.

42-годишен дупничанин е задържан за унищожаване и повреждане. На 03 юли в Първо РУ е получен сигнал от 33-годишна перничанка за счупени стъкла на 4 прозореца и пералня в къщата й на ул. „Златни мостове“. Органите на реда предприели издирвателни действия и бил задържан 42-годишен от гр. Дупница. Установено е, че мъжът преди това е бил наемател във въпросното жилище. Била му е наложена полицейска мярка за срок до 24 ч.

Работата по документиране на случая продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK