Пожар затвори пътя Разград-Исперих

Снимка: Infomreja.bg, архив

Заради катастрофа е затворен и пътят между Попово и Зараево

Временно се затваря за движение път III-205 /Разград - Исперих/. Причината е силна задименост от пламнали сухи треви от двете страни на пътя в участъка между селата Малко Йонково и Лудогорци.

В момента два екипа на ПБЗН гасят пожара. Заради липсата на обходен маршрут, превозните средства изчакват на място да бъде потушен огънят.

От ОДМВР-Търговище, съобщават на водачите на МПС, че от 18 ч. днес е временно затворен за движение на МПС участъка от път III-2002 между град Попово и село Зараево.

Това се налага поради самокатастрофирал в участъка товарен автомобил, който се е преобърнал върху пътното платно, а превозваният от него товар - слънчоглед, се е разсипал на пътя. Няма пострадали в инцидента хора.

Предстои да бъде извършен оглед на местопроизшествието. На пътуващите оттам МПС временно се предлага обходен маршрут, както следва: за пътуващите от Попово в посока Зараево -  от гр. Попово-с. Ломци - с. Садина - с. Зараево, а за пътуващите към гр. Попово - в обратния ред.

Движението се регулира от екипи на РУ-Попово. От полицията призовават водачите на МПС да шофират внимателно и със съобразена с пътните условия и настъпващата тъмна част на денонощието скорост.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK