Мъж загина след тежка катастрофа край Петрич

снимка: infomreja.bg, архив

56-годишен мъж от Сандански почина след тежка катастрофа рано тази сутрин край петричкото село Кърналово.

Инцидентът е станал към 6 часа на кръстовището при зеленчуковата борса на Кърналово.

Водач на лек автомобил „Форд Фиеста“ предприел маневра завой наляво, при която ударил лек автомобил "БМВ", движещ се в насрещното платно.

Непосредствено след първия удар „Форд“-ът се блъснал и в друга кола, а БМВ-то - в камион.

От удара тежкотоварното превозно средство катастрофирало в паркиран в близост лек автомобил.

Веднага след произшествието водачът на БМВ-то е напуснал мястото на катастрофата и към момента все още не е установена неговата самоличност, съобщиха от МВР.

При ПТП-то сериозно е пострадал 56-годишният водач на „Фиеста“-та, който е бил настанен за лечение в болницата в гр. Петрич.

6 часа по-късно мъжът е починал.

 

снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

Стойчо Кирилов16:04 - 16.06.2013
ВЕЧНА ТИ ПАМЕТ ОГНЯНЕ !!! СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ СЪМ СЪПРУГАТА И ДВЕТЕ МУ ДЪЩЕРИ !!!
М.П.16:00 - 16.06.2013
Шофьорът на БМВ-то е карал пиян със 150 км.Ударил е спрелият да го пропусне,завиващ наляво Форд.В следствие на удара в него се блъска и движещият се зад него Мерцедес.БМВ-то излиза от пътя и помита три паркирали от дясно автомобила.Веднага след удара пияния шофьор предлага да плати на момче от Сливен,което е било на борсата да пазарува,да каже,че е шофирал той,защото бил употребил алкохол.След отказа избягва от мястото на катастрофата.Той е син на собственика на рибарника след разклона за с.Рибник.Заради неблагоразумието и безотговорността на този младеж бе отнет един човешки живот(цяло щастие е,че не са повече).Дано не се намери човек,който ще му помогне да прикрие деянието си!Има много,много свидетели! ОТ ОЧЕВИДЕЦ
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK