Мъж заблуди приятелката си, че е отвлечен, отиде при друга и избяга от полицаите

снимка: infomreja.bg, архив

Своеобразен екшън разигра 32-годишен мъж от санданското село Лешнца, като заблуди приятелката си, че е отвлечен, отиде при друга своя позната, след което опита да избяга от униформените.

Към 19 часа вчера 19-годишната Х. М. от Сандански подала сигнал на тел. 112, че неизвестни лица с лек автомобил „Ауди” са отвлекли 32-годишния Й.С. от с. Лешница, с когото тя живее на семейни начала, и поели към местността "Попина лъка".

След проведените незабавни издирвателни мероприятия от полицейски служители на РУП-Сандански със съдействието на служители на БОП - Благоевград, е установено, че Й.С. е инсценирал собственото си отвличане, като е въвел в заблуждение свой приятел, от когото приятелката му получавала информация.

След като са проследени постъпващите сигнали за псевдоотвличането е локализиран адресът, на който бил открит 32-годишният мъж. Той е намерен в дома на своя приятелка - 22-годишната Т. К., живуща в Сандански.

При пристигането на полицейските служители на място е установено, че Й.С. се е заключил от вътрешната страна на апартамента и не предоставя възможност за осъществяване на контакт между него и униформените.

Със съгласието на собственичката на апартамента Т.К. и със съдействието на служители от пожарната служба в Сандански, входната врата на апартамента била отворена принудително с пневматичен крик.

При извършената проверка в апартамента полицейските служители не открили Й.С., който вече бил напуснал жилището, като се прехвърлил на терасата на съседния апартамент.

Й.С. е задържан със заповед за срок до 24 часа в РУП - Сандански. Работата по случая продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK