Мъж вилня пред поликлиниката в Благоевград, чупи и разпиля инвентар на закусвалня

Снимка: Infomreja.bg

Мъж вилня тази сутрин пред поликлиниката в Благоевград, чупи и разпиля инвентар на закусвалнята отсреща. 

Случката се разигра между 6.20 и 7.15 часа тази сутрин на ъгъла на улиците „Сан Стефано” и „Славянска”.

Първо се чуха клаксони и псувни, след като мъж вървеше по осевата линия на ул. „Славянска”, заяждаше се с водачите, съветваше ги да гасят фаровете, хвърляше под преминаващите автомобили парцала за забърсване, разхвърля касетките за закуски по пътното платно.

Намиращите се на пиацата две таксита избягаха, преминаващи звъннаха на полицията. След това развилнелият се мъж изкърти подвижното стълбище към закусвалнята.

Мяташе предмети по колите, проверяваше дали паркираните наблизо автомобили са заключени. Опита се да събори знак „Влизането забранено”, но прояви добрина, блъскайки мотопед, който не можеше да запали.

Към 7.10 часа най-сетне пристигна патрулка, двамата полицаи му направиха забележка, че стои на средата на пътното платно, след което го накараха да  почисти пътя от разхвърляните по него предмети, като те също хванаха метлата.

Междувременно свидетели на случката пак звъняха на дежурния в полицията, който ги нахока, че се обаждат, обяснявайки им, че мъжът е собственик на помещението, дадено под наем на бизнесмена Бакалов, и затова може да прави каквото си иска.

Полициите го знаели, имал нужда от специализирано лечение. „Защо не се обадихте, когато е чупил, а чак сега”, нахока обадилите се дежурният.

След като полицаите си тръгнаха мъжът премина в стадии на съзидание - подреди парцала и четката, разхвърляните около закусвалнята касетки и други предмети, след което се прибра зад желязната врата на стаята, непосредствено до помещението на закусвалнята.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Коки00:28 - 02.09.2018
Има някои лекари за убиване.
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK