Мъж опита да удуши фелдшер от Банско

снимка: infomreja.bg, архив

Лекар от филиала за спешна медицинска помощ в Банско е бил нападнат от придружител на болна жена.

Инцидентът е станал тази нощ в линейка, която пътувала от Добринище за Разлог. Към 23 часа снощи от механа „Македонска среща” в Добринище е получен сигнал за изпаднала в диабетна кома 47-годишна жена от София.

На място веднага е изпратена линейка от Банско с фелдшера Ахмед Вехов. 47-годишната А. П. и брат й чакали екипа пред заведението.

Нуждаещата се от спешна помощ била в съзнание и контактна, но във видимо нетрезво състояние. Тя обяснила, че е диабетичка и се нуждае от медицинска помощ.

Тя заявила, че иска да отиде в боницата в Разлог и настояла брат й да я придружи. И двамата били агресивни и обвинили лекарския екип, че се е забавил.

Фелдшерът и братът на диабетичката се качили при нея отзад в линейката, а шофьорът подкарал специализирания автомобил към болницата в Разлог, тъй като в Банско няма лечебно заведение.

По пътя братът се нахвърлил върху фелдшера Вехов и започнал да го души. При пристигане в МБАЛ-Разлог фелдшерът едва дишал, имал следи от душене по шията си. За инцидента е подаден сигнал до полицията. Пострадалият ще бъде освидетелстван и от съдебен лекар, за да подаде жалба срещу нападателя си.

КОМЕНТАРИ

митко10:57 - 26.02.2013
Този брат е за заболяване .Защо не се падне на ден
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK