Жители на Сатовчанско с благодарности за снегопочистването в общината

Снимка: Infomreja.bg

Въпреки натрупалата се през нощта снежна маса - над 26 см, пътищата в община Сатовча се почистват и обработват своевременно.

Още от сутринта започнаха обаждания с благодарности по телефона, съобщения на електронната поща, коментари по Фейсбук за това, че пътищата са добре обработени, безопасни и проходими въпреки ранните часове, обявиха от общинското ръководство.

Превозвач на ученици коментира също, че обстановката е много добра и предразполагаща спокойно пътуване.

Доставчици на различни хранителни продукти, включително и на хлебни изделия също споделиха, че пътищата на територията на общината са обработени добре.

Кметът на общината д-р Арбен Мименов изказва специална благодарност към екипа по снегопочистването, опесъчаването и обработването на пътищата, работил през цялата нощ за осигуряване на безпрепятственото снабдяване на населението с хранителни продукти, превоз на ученици от едно до друго населено място, както и за спокойното пътуване по общинската и междуселищна пътна мрежа.

Искам лично да благодаря на всички, работили през нощта, на целия екип по снегопочистването и опесъчаването за добре свършената работа.

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK