Мъж нахлу в къща на бившата си в Господинци и задигна пари и документи

Снимка: Infomreja.bg

След проведени издирвателни мероприятия във връзка с получен сигнал за извършена вчера кражба на документи и пари в гоцеделчевското село Господинци, служители на РУ-Гоце Делчев, са установили извършителя.

53-годишният Хамит Даутев от сатовчанското село Вълкосел от 12,00 до 14,15 ч. нахлул в къщата, която построил заедно с бившата му съпруга, и откраднал няколко чанти с документи, между които и сумата от 950 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

Хората от Господинци разказват, че преди две години Хамит напуснал съпругата си, с която живеели в Господинци, и отишъл на работа в Германия.  

Две години жена му нито го чула, нито го видяла. В къщата тя живяла с майка си и сина ѝ от първия брак, но преди около две седмици заминала на гурбет в Холандия.

Така вчера в отсъствието на бившата си жена, Хамит нахлул в къщата като в екшън филм, изплашил до смърт възрастната жена и младата съпруга на заварения си син, буквално за минути претарашил дома и задигнал документите и парите.  

Запознати коментираха, че документите, които откраднал Хамид, били за общопостроената им къща в Господинци, от която двамата според закона ще получат по ½ част без да се налага той да краде документацията.

 

КОМЕНТАРИ

45615:21 - 10.07.2018
лъжа е
жител на Господинци06:52 - 16.03.2018
Пълни глупости. Как може да публикувате подобни лъжливи истории.
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK