Трима се изправят пред правосъдието в Перник

Снимка: Infomreja.bg

52-годишен продавал дрехи ментета за над 20 хил. лв.

31-годишен ще отговаря за унищожаване и повреждане. Престъплението е извършено в края на месец декември минала година, когато на паркинг в пернишкия кв. „Тева“ бил изпочупен лек автомобил Нисан „Кашкай“. След проведено разследване е установено, че извършител на деянието е 31-годишен перничанин. Мъжът е привлечен като обвиняем и работата продължава.

Перничанин на съд за нелегално продавани дрехи. През месец октомври 2018 г., на ул. „Търговска“ в областния център е проверен магазин. Органите на реда установили, че в него се продават стоки на известни търговски марки без разрешение на притежателя на изключителното право. Тогава били иззети артикули на стойност малко над 20 хиляди лева. Привлечен като обвиняем е 52-годишен жител на областния град, който ще отговаря по чл. 172 „б“, ал. 1 от НК.

Пиян столичанин ще отговаря за деянието си. На 25 декември миналата година, в пернишкото с. Мещица е проверен лек автомобил Фолксваген „Голф“, управляван от 59-годишен от гр. София. Алкохолната му проба се оказала над 1, 2 промила. Кръвният тест показал 2, 55 промила. Привлечен е като обвиняем по чл. 343 „б“, ал. 1 от НК и работата продължава с Районна прокуратура – Перник.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK