Муса Палев: Аз съм един от вас!

Муса Палев - кандидат за кмет на община Белица

Уважаеми съграждани и приятели от Белица, Бабяк, Горно Краище, Гълъбово, Даготоно, Златарица, Краище, Кузьово, Лютово, Орцево, Палатик и Черешово!

Днес се изправям пред вас като ваш кандидат и се чувствам като на тежък изпит. Изпит за вашето доверие!

Аз съм един от вас! Роден съм в този прекрасен край, тук съм израсъл, тук съм живял, тук съм работил. Познавам всяко семейство, познавам почти всеки човек в Белица и общината. Ценя мъдростта на старите, уважавам труда на активното поколение, вярвам в енергията на младите.

През всичките години, в които съм в политиката, съм помагал на хората, колкото са ми стигали силите. Вярвам, че мога и повече.

В политиката влязох, за да защитавам каузата на правата и свободите на хората. Не съм зачеркнал идеалите си, не съм изневерил на хората, които са ми вярвали през годините.

Така се случи, че заемах и заемам високи държавни постове, но сърцето ме тегли към родния край, всичко това ме накара да пренебрегна партийните интриги и директиви и да се опра на доверието, което сте ми дали вие - моите избиратели. Това ме мотивира да работя за община Белица. Затова се кандидатирам за ваш кмет.

Ангажирам се, че ще работя за интересите на всички мои съграждани. Ще бъда не ваш градоначалник, а  ваш подчинен, назначен с вашите гласове.

Заедно с вас ще променяме към по-добро живота в община Белица.

Не разделям хората, независимо от техния етнос, вяра, пол и социално положение.

Познавам проблемите на общината и зная как да бъдат решени. Зная как работят институциите, как да привлека европейски средства за Белица, как да работя с инвеститорите.

Имам подготвен екип, в който ще влязат честни и почтени хора, които вие познавате. Ще ги оценявам не по партийната им принадлежност, а по знанията и моженето.

Имам самочувствието, че като кмет ще мога да реализирам проектите, чрез които ще подобрим живота на нашите съграждани. Да го подобрим тук и сега.

Мой водещ приоритет е инфраструктурата, защото без модерна инфраструктура няма бизнес, няма развитие, няма работа за хората, няма благоденствие и закрила за нуждаещите се.

Мой приоритет е рехабилитацията на пътищата в общината – Краище-Бабяк-Орцево, Белица-Семково, Палатик-Черешово. Наша цел е изграждането на водопровод и канализация на Белица, асфалтиране на улиците в града, изграждане на корекция на реките, преминаващи през Белица.

Мой приоритет е довършването на канализацията и водопровода в Краище, довършване на водопровода и пречиствателната станция за питейна вода в Бабяк.

Ще работим активно по проблема с питейната вода в Палатик, Черешово, Кузьово, Лютово, Орцево.

Мой приоритет е туризмът, превръщането на Семково в целогодишен курорт, който да създава работни места и да помогне нашите деца да остават и да се връщат в община Белица.

Уверен съм, че мога да издържа изпита за вашето доверие. Във вашето доверие ще е моята сила като кмет.

Аз съм един от вас. Човек от народа, човек, който винаги е сред народа!

Моята работа и вашето доверие могат да променят Белица към по-добро!

 

Муса Палев - кандидат за кмет на община Белица

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK