Три ПТП-та край Сандански и Петрич заради отнети предимства

Снимка: Infomreja.bg

Има пострадали

Три пътни инцидента са се случили през изминалото денонощие.

В 10:45 часа на Е-79 край Сандански, лек автомобил „Опел Вектра“, управляван от 73-годишен, излизайки от крайпътен имот и завивайки на ляво, отнема предимството на лек автомобил „Ситроен“ с 22-годишен водач.

С охлузни рани на ръцете е пострадал водачът на лекия автомобил „Ситроен“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. 

По-късно, в 16:25 часа лек автомобил „Опел Астра“ с 68-годишна водачка от Петрич, на пътя от Петрич към с. Кърналово, при потегляне от крайпътен банкет не пропуска и блъска товарен автомобил „ДАФ“. При инцидента, с фрактура на две ребра и наранявания в областта на главата, е пострадала водачката на лекия автомобил.

Последното ПТП е от 17:35 часа отново на Е-79 край .Сандански, товарен автомобил „Ивеко“ с 50-годишен водач от Кресна, завивайки на ляво отнема предимството и блъска лек автомобил „Ситроен“ с 40-годишен водач от Сандански. 

С охлузна рана на глезена и рани на ръката и гърба е пострадал водачът на товарния автомобил „Ивеко“ и пътуващите в лекия автомобил „Ситроен“: жена на 66-години, която е с хематом на лявото око и 14-годишно момче, което е с оток и синини в лявата част на гърдите.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK