„Мотосезон-2012” в Благоевград с благотворителна кауза

Над 2 000 почитатели на рок музиката и моторите се събраха на полигона в Благоевград за откриването на тазгодишния мото сезон. Както повелява традицията, за начало бе отслужен водосвет, а мотористите бяха поръсени със светена вода за успешен и безавариен сезон.

Над 250 мотоциклетисти от Югозапада се включиха в откриването и се впуснаха в състезания, демонстрации и атрактивни дисциплини. Въпреки че дългоочакваният мото сезон съвпадна с празника Цветница, а времето бе променливо - ту грееше слънце, ту валеше дъжд, най-верните любители на моторите останаха докрай и изгледаха цялата програма. 

За да разбере целият град, че сезонът е стартирал, мотористите направиха шествие от полигона по главен път Е-79, преминаха по улиците на Благоевград и отново се върнаха на старта. 

Атрактивно каране, търкаляне на варел с бира, палене на гуми, бавно каране, надпиване с бира, и всичко това под звуците на задължителната рок музика съпътстваше старта на сезона. 

Тази година откриването на сезона беше с благотворителен кауза. В две кутии - до сцената и до бара, всеки можеше да дари средства в помощ на пострадалия при катастрофа в края на март моторист Тодор Новоселски.

Парите са необходими за операция на благоевградчанина, който е настанен за лечение в Пирогов. За поставянето на 5 импланта в гръбначния стълб трябва да бъдат осигурени 10 000 лв. По тази причина близки и приятели на Тодор започнаха кампания за набиране на средства.

Средствата за операцията могат да бъдат преведени по банков път по сметка:
 
BG03STSA93000017898185, BIC BGSTSABGSF при Банка ДСК АД, клон Благоевград с титуляр Емилия Георгиева Новоселска - майка на Тодор.
 
Желаещите да помогнат на пострадалия мъж могат да дарят средства и в сервиз КАЛИВАС, на главен път Е-79 преди бензиностанция "ШЕЛ" в посока София.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

КОМЕНТАРИ

georgi23:18 - 09.04.2012
bai tosho li si kuv si fani se zarovi na selo i se zabavlqvai v kozarnika daleche si ot istinata!!!
Бай Тошо09:21 - 09.04.2012
Десетки малоумници!Само тормозят хората и цапат природата!
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK