Мото-рок фест „Предел 2018“ разтърси Пирин и Рила

Мото-рок фест „Предел 2018” разтърси две планини - Рила и Пирин. 

Дванадесетият Мото-рок фест се превърна в поредното тридневно шоу на колела.

Рев на мотори, рок музика и студена бира. Стотици рокери от страната, Македония, Сърбия и Гърция окупираха къмпинг в прохода Предел още в петък.

Най-напред свещеник отслужи водосвет за здраве и благоденствие на всички. Мотористите си пожелаха безаварийно пътуване по пътищата и опитаха от обредната питка. Още първата вечер на сцената забиваха „Black Rose“ от Благоевград.

Рев на мощни мотори огласи Разлог в съботния ден, когато по традиция се проведе почетна обиколка на града. Събитието продължи с атрактивно каране, драг гонки и Стънд шоу. 

Съботната вечер бе подчинена на атрактивни надпревари - канадска борба, турнир за най-забавна и за най-голяма татуировка, дартс от мотор, бутане на мотор назад, битка за най-шумна машина. На сцената ще се качат групите „Blues Traffic“ и „Motor Ace“, които повишиха адреналина.

Доста фенове на мощните мотори дойдоха в къмпинга, за да разгледат машините. Те нямаше нужда да питат къде са рокерите, тъй като се ориентираха по музиката и бръмченето на машините. Деца и възрастни се снимаха до скъпите и луксозни мотори – „Хонда Шадоу”, „Ямаха Драгстар”, „Сузуки”, „Чопър”, „Харлей Дейвидсън”.

„Благодарим на община Разлог за подкрепата, тъй като подобно мероприятие се организира много трудно. За нас това е най-важното събитие в годината”, сподели Методи Методиев – Вожда.

 

Снимки: Община Разлог
Снимки: Община Разлог
Снимки: Община Разлог

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK