Мощно откриване на "Мото сезон'2016" готвят рокерите от "Велика България-Неврокоп"

Снимки: Мото клуб "Велика България-Неврокоп"

Рокерите от Мото клуб "Велика България-Неврокоп" се подготвят усилено за грандиозното откриване на новия сезон. Събитието ще се състои в събота от 11:30 часа на площад "Гоце Делчев" пред паметника на едноименния войвода в града, носещ неговото име, съобщиха организаторите.

Любителите на мото спорта ще имат възможност да се насладят на мощни и класни мотори и рокерски изпълнения. Новият мото сезон ще бъде открит с водосвет за здраве и късмет на мотористите от Клуб "Велика България-Неврокоп", като се очаква да пристигнат и мотористи от София, Петрич и други градове в страната.

С подготовката за откриването на сезон 2016 от клуба съобщиха, че върви и организацията за участието на рокерите от Гоцеделчевско в Третия национален мото събор в Петрич, който ще бъде проведен на 19 юни. За него вече са заявили участие мото клубове от цялата страна, Гърция, Македония, Албания и Сърбия. 

Представителите от Неврокопския край в Петрич ще бъдат над 30, издадоха още от клуба в Гоце Делчев. Те споделиха още, че тази година на националния мото събор в Петрич се очакват повече от 500 мотористи и много любители на силните скорости и рок музиката, които от 19 до 21 юни ще разпускат с известни рок групи, ще станат свидетели на атрактивни изяви на смелите момчета и момичета мотористи, както и ще участват в игри и томбола с награди.

Гоцеделчевският мото клуб е създаден на 11 декември 2013 г. от група запалени любители на мото спорта от Гоце Делчев и Хаджидимово. Три години по-късно клубът се разва на много свои членове от целия Гоцеделчевски регион, като броят на дамите се увеличава непрекъснато. 

Мисията на участниците в клуба е да пазят и популяризират истинските български традиции, да бъдат верни на националните ценности и непримирими с поругаването им, както и да подкрепят всички достойни местни инициативи. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK