Мощен рев на мотори и здрава жица ще разтърсят Делвино за втора година

снимки: infomreja.bg, архив

Живи изпълнения, мото игри, стънт шоу и атрактивни награди са само част от акцентите в програмата на Мото събора, който ще се проведе от 30 август до 1 септември край Благоевград. Организатори са благоевградският мото клуб “Кралете на пътя”.

„След силния първи мотосъбор през миналата година, тази очакваме повече от 3000 мотористи да се присъединят към мото-празника. Избрали сме най-доброто място за провеждане на мото-събор – на Делвино е широко и прохладно, перфектно е за рок купон и палатков лагер“, споделят организаторите.

Официалното откриване на мото-събор „Благоевград 2013“ ще бъде дадено с водосвет за здраве на 30 август (петък) от 18.00 часа.

След церемонията започват атрактивни състезания за малки и големи, включени в програмата от организаторите – мото клуб „Кралете на пътя“. Специално за рокерското събиране освен мото клубове от цяла България, се очаква да пристигнат още братя на вятъра от Македония, Сърбия и Гърция.

И през двете вечери веселбата ще продължи до ранните часове със скара и бира в местността Делвино, която за поредна година ще бъде гостоприемна за множеството палатки на гостите от различни мотоклубове в страната. Гвоздеят в концертната програма ще бъдат ветераните от рок сцената „Аналгин и Звезди“, „Изумруд“, "Севи", "Перун" и др.

„Черната овца“, „Ако имаш време“, „Ванката“, „Няма бира“ са само част от хитовете, на които ще избухнат рокерите. В съботния ден (31.08.2013 г.) жителите и гостите на Благоевград ще станат свидетели на превърналата се в традиция в България почетна мото обиколка на града – домакин.

След обиколката по-смелите и изявени “ездачи” ще се надпреварват в стартови отсечки. Специален гост на мото-събора ще бъдат най-добрите майстори на стънта от цяла България, които ще направят неповторимо шоу за всички присъстващи. Те ще се борят за специален награден фонд.

Между “Шатрата” и пътя за село Еленово ще бъде обособена отсечка, на която мотористите ще покажат своите умения на предна и задна гума. Първенците в състезанията ще участват в грандиозно награждаване в края на съботния ден. Тогава, под открито небе ще бъде изтеглена и голямата награда – скутер. Наградата е осигурена от „Кралете на пътя“.

3-годишната Лилия Веселинова от София се оказа късметлийката на първия благоевградски мото-събор през миналата година, а наградата получи нейната майка Весела.

Мото клуб „Кралете на пътя” е основан през 2005 година, а в него членуват повече от 20 собственици на мощни машини.

 

Програма на Мото-събор Благоевград 2013

 

ПЕТЪК 30.08.2013г.

 

18:00 часа – Официално откриване и водосвет за здраве

19:00 часа – Забавни и атрактивни игри и състезания

20:00 часа – Концерт на група “ПЕРУН”

22:00 часа – Концерт на група “ИЗУМРУД”

 

СЪБОТА 31.08.2013г.

 

10:00 часа – Забавни и атрактивни игри и състезания

12:00 часа – Почетна мото обиколка на Благоевград

12:30 часа – Атрактивно каране, мото гонки, стънт шоу

18:00 часа – Забавни и атрактивни игри и състезания

20:00 часа – Концерт на група “СЕВИ”

21:30 часа – Награждаване на участниците в атрактивното каране, състезанията и стънт шоуто; ТЕГЛЕНЕ НА ГОЛЯМАТА НАГРАДА ОТ ТОМБОЛАТА – СКУТЕР!

22:00 часа – Концерт на Звезди и група “АНАЛГИН”

00:30 часа – СТРИПТИЙЗ

 

снимки: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

GN08:47 - 29.08.2013
Какъв е този с къси гащи и цвички на пистов мотор? Далеч е от представата за рокер!
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK