Ученици от ОУ "Проф. Марин Дринов" гостуваха в библиотеката по проект "Твоят час"

Снимка: Infomreja.bg

Възпитаниците на Росица Славова от ОУ "Проф. Марин Дринов" гостуваха в детския отдел на РБ "Емануил Попдимитров" - Кюстендил в последния ден от Седмицата на детската книга.

Посещението бе обвързано с проект "Твоят час ", а темата бе "Най-добър четец". Учениците показаха любовта си към книгата като прочетоха мисли защо книгата е важна в нашето ежедневие.

Децата споделиха пред присъстващите родители какво са научили за книгите и с какви произведения са се запознали, след което решаваха и цветна главоблъсканица.

Всяко дете получи подарък по една книжка "Сред картините на Майстора" на Георги Струмски. Книжките са дарени от неговата съпруга чрез читалище "Асклепион".

Наред с тази проява пред детския отдел на библиотеката за първа година се осъществи четящо кафе с книжки и списания, които всеки желаещ в рамките на деня имаше възможност да погледне и прочете.

С днешния ден на отворени врати във всички отдели бе закрита Седмицата на детската книга.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

кюстендилец18:07 - 23.04.2017
В областният град Кюстендил почти нищо не се случва. Ако погледнете Дарик Кюстендил, може да прочетете само какво е станало в някоя детска градина или училище. Десетгодишния кмет изгони хората ог града, не откри никакви работни места, една улица няма здрава , никакви по-значителни събития не се случват. градът е най-зле от всички областни центрове.
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK