Детската градина в Сатовча изпрати в пенсия лъчезарната учителка Марина Караколева

Снимки: Личен архив

Преди дни целият персонал на Детска градина „Елена Шопова“ в Сатовча изпрати в пенсия дългогодишната и лъчезарна учителка Марина Караколева, която посвети цели 40 години на най-малките жители на Сатовча, на тяхното възпитание и придобиване на първите им важни навици.

Няколко поколения деца, повечето от които пораснали, станали вече майки, та дори и баби, ще си спомнят с благодарност и респект за добрата учителка Караколева, изградила немалко авторитетни хора в Сатовча и страната.  

На милото прощално парти с прекрасния колектив на детското заведение, което организира Марина Шопова по случай пенсионирането си, присъства и кметът на община Сатовча Арбен Мименов, който заедно с всичките й колежки, й пожела здраве, весели и щастливи пенсионерски години и никога да не забравя, че с всеотдайността си към децата и поколенията е дала светлата диря след нея остава пример за подражание.  

Колективът на детската градина в Сатовча и гостите на Марина Караколева ще запомнят нейното сърдечно парти и с написаните от нея прощални стихове посветени на детското заведение.

Довиждане, детска градина!

Ех, мъничко тъжен е края.

Остава си моята дружина,

Това кога стана само се чудя и мая.

Но вие за мен не тъжете,

И винаги знайте едно,

Когато ви трябвам, търсете,

ще бъда със вас заедно.

Помнете, че нося в сърцето частица от всеки от вас

и Господ ще моля задето,

дарува здраве за всичките нас.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK