Момчетата на КК „Шурикен“ със злато от Балканското първенство за деца в Белград

Снимки: КК "Шурикен"

Българският национален отбор по карате (WKF) се завърна със 6 медала от Балканското първенство за деца (11-14 години), което се проведе в сръбската столица Белград. В Балканиадата се включиха 830 каратеки от 10 страни.

В дисциплината „ката“ - отборно за момчета 11-12г., отборът на  КК “Шурикен“, който представяше България в състав  - Радин Тихолов, Владимир Назъров и Янислав Миленков, спечелиха единствените златни медали за България като по пътя си победиха домакините от Сърбия, отборите на Босна и Херцеговина и Черна Гора.

При 13-14 г отново момчетата на „Шурикен“  представяха отбора на България в състав: Рикардо Реджепи, Андрей Тодоров и Петър Николов, като в битка за 3-то място бяха ощетени от съдиите и загубиха от отбора на Словения. От Карате Клуб "Шурикен" 14 деца представяха България.

Това са Рикардо Реджепи, Владимир Назъров, Георги Матуски, Любо Алкесиев, Мигаела Тодорова, Йордан Шишков, Янислав Миленков, Радин Тихолов, Билян Борисов, Петър Николов, Андрей  Тодоров, Никола Христов, Никола Боянов и Валентин Крумов.
Рикардо Реджепи,  Владимир Назъров, Георги Матуски,Билян Борисов и Петър Николов  бяха на една победа  от медалите в индивидуалните дисциплини по ката и кумите.

Емил Димитров и Веселин Димитров бяха част от треньорския екип на България.Те са много доволни от достойното представяне на всички деца. Гордеят се с постигнатото и са радостни, че чуха националния химн в чест на техните възпитаници.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK