Модно дефиле събра стотици благоевградчани на площада пред кметството

снимки: Община Благоевград

Ревю на модели, облечени в дрехи от екстравагантни дизайнери, демонстрация на грим и прическа и изпълнения на живо от талантливата българска певица Маги от реалити формата "X Factor“ бяха само част от приятните изненади, които Общината бе подготвила снощи за благоевградската публика.

На специално построената за ревюто сцена, на площад „Георги Имирлиев”, бяха показани творбите на известни български дизайнери, а демонстрацията на грим и прическа предизвика фурор сред публиката.

Всички гости бяха приятно изненадани от специалните подаръци, модни ексесори и списания,  които организаторите бяха подговили за всеки зрител.

Модните дни продължават и днес от 19:30 часа, като на сцената отново ще се изявят едни от най-добрите български модели. Тази вечер автори на модното дефиле освен едни от най-добрите български дизайнери, ще са и младите таланти от Югозападен университет „Неофит Рилски”.

Публиката ще може да се наслади на оригиналните модни произведения и на блестящия глас на младата българска изпълнителка Прея, станала популярна с участието си в “X Factor“.

На сцената ще се проведе и уникална демонстрация на грим и прически на живо пред публиката, в изпълнение на едни от най-известните български коафьори и гримьори.

Организаторите от Община Благоевград са предвидили още много награди и изненади за гостите на спектакъла.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK