Александър Златанов: Хората с антитела не влизат в категорията за „зелен сергификат“ за COVID-19

Снимка: Infomreja.bg

До 50% от учителите вече са имунизирани

Около 60-70% от медиците вече са имунизирани. Останалите, които нямат ваксина, от утре ще се тестват и ще работят след представяне на „зелен сертификат“. Изказването на заместник-министъра на здравеопазването Александър Златанов са цитирани на фейсбук страницата на МЗ.

„За работещите в социалните домове смятаме да бъдем безкомпромисни, защото възрастните хора са изключително рискова група. Около 50% от служителите в социалните домове са ваксинирани. Тези, които нямат ваксина, смятаме да се тестват поне два пъти седмично, за да имат правото да работят в тази среда“, допълва Златанов и още: „От задължението за представяне на „зелен сертификат“ за учителите се отказахме, защото министърът на образованието поиска малка отсрочка от 15 дни. Това е приемлива отстъпка, която не носи епидемичен риск. До 50% от учителите вече са имунизирани. Според заболеваемостта на конкретната община ще се взема решение за преминаване на учениците в дистанционна форма на обучение“.

Златанов пояснява, че наличието на антитела не означава, че може да се получи „зелен сертификат“. Не е възможно да се контролират всички обекти по едно и също време за това дали хората влизат със „зелен сертификат“. От МЗ разчитат на самосъзнанието на хората.

90-95% от хоспитализираните и починалите са неваксинирани.

 

КОМЕНТАРИ

Davina13:27 - 27.10.2021
Здравейте; Ако имате нужда от заем спешно, кандидатствайте за заем с Novelty Finance. Казвам се Давина Клер, аз съм главен финансов директор на Novelty Finance. Забелязах, че за физически лица и фирми е толкова трудно да получат заем от банки или други финансови институции. Моята компания (Novelty Finance) е тук, за да ви предостави и помогне със заема, от който се нуждаете. Можете да се свържете с нас по имейл: [email protected] ИЛИ да изпратите съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 Независимо дали искате да дадете тласък на начина си на живот или имате неочакван разход, заем от NOVELTY FINANCE е това, от което се нуждаете. NOVELTY FINANCE е гъвкав: можете да вземете заем до петнадесет милиона евро (€15 000 000,00) с подходящи периоди на погасяване до 30 години. Можете да кандидатствате както за обезпечен заем, така и за необезпечен заем. Ние предлагаме широка гама от лични заеми, бизнес заеми, жилищни заеми и заеми за консолидиране на дълга, които могат да бъдат адаптирани да отговарят на вашите променящи се нужди и обстоятелства при много нисък лихвен процент. Какво получавате, когато кандидатствате с Novelty Finance: √ Незабавен достъп до вашите средства след одобрение. √ Конкурентни лихвени проценти (3% на година) √ Гъвкави условия за погасяване √ Възможност за по-бързо изплащане на заема √ Лесно одобрение, ако имате нужда от допълнителни средства √ Няма да бързате да връщате заема, ще ви се даде време да започнете изплащането на заема. √ Без скрити такси Как да кандидатствам: Кандидатстването за кредит е бързо и лесно! Фирми или физически лица, които се интересуват от кандидатстване за заем с Novelty Finance и изискват повече информация относно офертата за заем, трябва да ИЗПРАЩАТ ИМЕЙЛ на ([email protected]) ИЛИ да изпратят съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 за повече информация и устни брифинги. Прилагат се правилата и условията.
БОКЛУК13:11 - 20.10.2021
ЕЙ БОКЛУК. НАЛИЧИЕТО НА АНТИТЕЛА ЗНАЧИ ЧЕ СИ ГО КАРАЛ БЕ ФАШИСТКИ БОКЛУЦИ ДОЛНИ.КАК ТАКА ЩЕ ИМАМ АНТИТЕЛА И ЩЕ СИ ПРАВЯ ВАКСИНА.ЗА ЧИИ ХУЙ БЕ БОКЛУК.
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK