Тържествено връчват дипломите на абсолвентите от Факултета по педагогика на ЮЗУ „Неофит Рилски“

Снимка: ЮЗУ, архив

На 22. май (вторник) от 10:00 часа в Аулата на Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще се проведе тържествена церемония по случай връчването на дипломите на випуск 2017 от Факултета по педагогика.

Своите дипломи в празничния ден ще получат 238 бакалаври и 270 магистри от 18 специалности – „Предучилищна и начална училищна педагогика“,  „Начална училищна педагогика и чужд език", „Предучилищна педагогика и чужд език", „Социална педагогика", „Специална педагогика", „Педагогика и образователен мениджмънт“, „Педагогика за надарени деца“, „Педагогика на обучението по физическо възпитани и спорт“ и др.

По традиция отличниците на випуска ще получат плакет на Югозападния университет „Неофит Рилски“ за показаните високи резултати в процеса на своето обучение.

На тържествената церемония са поканени представители на общинското и областното ръководство, преподаватели с принос за издигане авторитета на Факултета по педагогика, директори на училища-партньори, учителски синдикати и партньори по проекти.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK