Кампания „Младежко предприемачество - какво, къде и как!?” - част от проекта „Млади и предприемчиви“

Снимки: „Младежка асоциация за развитие на обществото”

Кампанията бе организирана от Сдружение „Младежка асоциация за развитие на обществото”

На 20.06.2020 г. Сдружение „Младежка асоциация за развитие на обществото” организира и проведе информационна кампания „Младежко предприемачество- какво, къде и как!?”, която е част от изпълнението на  проект „Млади и предприемчиви“.

Проектът е финансиран от Министерството на младжта и спорта и е по Националната програма младежта, Подпрограма 2 „Национални младежки инициативи и кампании”, като периодът на провеждането му януари - август 2020 г. 

Кампанията позволи на младите хора в града да получат детайлна информация за това как могат да развият способностите си и своите бизнес идеи. Екипът на проекта синтезира и обобщи във информационни брошури местата, от където младежите могат да получат информация и помощ.

„Изключително изненадани и удовлетворени останахме, когато след провеждането на кампанията в гр. Сандански с нас се свързаха трима младежи, които бяха получили информационните ни брошури. Те изказаха благодарността си, т.к. благодарение на получената информация бяха направили първите си стъпки в кандидатстването си по програма Еразъм! Благодарим на Ели, Роза и Камен за проявения интерес и им желаем успех в начинанията им!” – това каза ръководителят на проекта Любомир Миланов. 

До края на проекта - м. август 2020 г. Сдружение „Младежка асоциация за развитие на обществото” ще проведе още една информационна кампания в гр. Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK