ММС издаде безсрочен лиценз на БФВолейбол

Снимки: БФВ

Любо Ганев: Безсрочният лиценз е заслужено признание за работата на целия екип на БФВ

Българска федерация по волейбол информира своите членове и приятели на този спорт, че на 19 февруари 2020 година, съгласно действащия Закон за физическото възпитание и спорта, Спортното министерство издаде безсрочен Спортен лиценз номер 70 на БФВ като спортна федерация за извършване на спортна дейност за вида спорт - волейбол.

Безсрочният спортен лиценз е заслужено признание за работата на целия екип на БФВ. Това означава, че вече всички волейболни клубове трябва да знаят, че от тук нататък ни чака много работа. Ще се стремим да подобряваме условията и в клубовете, и работата във федерацията, за да върнем волейбола там където му е мястото - сред първите 4-5 в световния елит.

Топката е в нашите ръце - като се започне от най-малките клубове, през по-големите и националните отбори за всички възрасти, мъже и жени. А ние като федерация ще се стремим да създадем максимално добри условия на нашите състезатели, да подпомогнем клубовете, най-вече тези, от които излизат децата, да направим така, че по-голям процент от подрастващите, които започват да тренират волейбол, да стигат до големите отбори и да градим национални състезатели, коментира за официалния сайт на БФВ вицепрезидентът Любо Ганев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK