Младите социалисти от Благоевград номинираха четирима за народни представители

Снимки: БСП

Младите социалисти от Благоевград обявиха своите изрбаници за парламента, приеха годишен отчет на лидера Ваня Маникатева и начертаха план за 2017 година.

Това стана на 14 януари, когато Младежкото обединение на БСП-Благоевград проведе своето първо събрание за 2017 г. Срещата на младежите е и първата от поредицата предстоящи събрания в общинската организацията.

Социалистите  безусловно се обединиха около номинацията на областния и общински председател на червената партия – Николай Бошкилов, за депутат. Според тях той притежава нужните качества и е достоен да ги представлява в парламента.

Номинации за народни представители получиха и областният координатор на Младежкото обединение – Ваня Маникатева, която същия ден навърши 25 години, Антон Асиски - бивш младежки лидер и представител в местния парламент и, разбира се, председателят на партията - Корнелия Нинова.

Младежкото обединение прие отчет за дейността през изминалите президентски избори, който бе представен от Маникатева. Младата дама почерпи и за своя 25-и рожден ден, като получи подарък - колаж с най-важните моменти за нея и Младежкото обединение от изминалата година.

Младите социалисти приеха и план за работа през 2017 година, като фокусът на дейността им ще бъде спечелването на предстоящите през април предсрочни парламентарни избори.

По традиция накрая бяха приети и нови членове, които ще дадат на младите в БСП нови сили за работа през новата година и осъществяване на така чаканата в България промяна към социална справедливост, достоен живот и баланс в икономиката и обществото.

 

КОМЕНТАРИ

чужд12:35 - 16.01.2017
Млади наивници, червени опълченци венчайте отново Корни Кикиморова с безкрайно блаженство от нови 4 години.
Фифи12:08 - 16.01.2017
Асим да подготви едно теле за около 190-200 буркана с месо! Това го знае и може от време оно при съдия Данков. Той може добре да свири на додук!
тити09:58 - 16.01.2017
алоооо герберите сега като издигнат зам областния асим адемов ште ве издуха оставете го да си дострои хотела молим вииииииииииии
ТТ09:18 - 16.01.2017
Защото ние хората я искаме!Станишев и Миков направиха капитални грешки преди!

FACEBOOK