Магове от най-голямата магична организация в България идват за шоу в Дупница

Снимка: личен архив

Както ИНФОМЕЖА писа, благотворително магическо шоу с много забавления и изненади организират талантливи млади хора от Дупница, в подкрепа на децата със сърдечни заболявания. Събитието е насрочено за 18. август от 11 часа, на малката сцена в парк “Рила”.

Основен организатор е илюзионистът Радослав Георгиев. Той ще забавлява деца и възрастни с уникални фокуси. В програмата ще вземат участие магове от най-голямата магична организация в България - Quick Hands project. Илюзионистите Рони Меджик и неговата ученичка малката Ива от Бяла слатина, която спечели "Специалната награда на Журито" от най-мащабния фестивал за магични изкуства на Балканите - Магична среща "Златна котка". Заедно с тях ще бъде и самият мениджър на Quick Hands project - Евгений Точев. Инициативата подпомага и дупнишкият бизнесмен Светослав Горов. 

Към благородната кауза ще се присъединят с изпълненията си младите певци от вокална група “Арт Поп” и танцьорите от школа “Терпсихора” с ръководител Владко Евтимов. Пред публиката илюзионистът Радослав Георгиев ще направи интересни фигури от разноцветни балони, които ще се продават на символични цени. Той ще разкрие на най-любопитните и част от тайните на забавната магия. За озвучаването ще се погрижи Ивайло Димов от Дупница. 

Благотворителното шоу е част от инициативите на Асоциация “Детско сърце”. Тя обединява хора, съпричастни към проблемите на децата и младежите със сърдечни заболявания – родители, детски кардиолози, психолози, юристи и всички, които са готови да дадат своята безкористна помощ на немалка част от българските деца и техните семейства.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK